Thursday, December 24, 2009

Stress?

Stress? Aku tak pernah biarkan stress control my emotions and action. Mungkin sbb aku ni jenis kuat bercakap (talkative). Tp kalau layan stress bukan bg faedah pun malah kita akan rasa lebih tertekan. Tp bohongla kalau aku tak pernah stress. Selalu stress pasal keja la...Oppss...aku tak stress dgn keja tp aku stress dgn rakan sekerja.
Aku susah la nak terima org yg buat keja lambat dan suka lengahkan kerja. Hebat sgt ker aku ni? Sempurna sgt ker aku nihh ?

Give your stress wings and let it fly away. ~Carin Hartness

Maturity is achieved when a person accepts life as full of tension. ~Joshua L. Liebman

Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries. ~Astrid Alauda





0 comments: