Tuesday, December 15, 2009

Yang menarik perhatian aku

masa aku otw ke kuala Perlis ada satu benda yg menarik perhatian aku.....
iaitu highway nyaa... kreatif juga yerrr.. ( siapa yg kreatif .. ha ha ha jawap sendiri )highway

selalu aku tak perasan pun pasal mende ni.. ntah mcm mana aku silap jln bleh plak lalu kat bawah, padahal jalan dia street jer ... time tu la aku baru perasan


cantik

pada hal highway ni tak ada beza dengan yg lain cuma kaler dia yg membuat kan ia unik,
bagi aku ok la wat mcm ni menarik skit... ( cuma pandangan peribadi aku jer)

papan tanda


Gambar ni kawan aku yg foward kan, tergelak aku baca sign board dia
*** macam ni pon ada...... ha ha ha ha ha



0 comments: