Saturday, May 22, 2010

Pemilik Bersama - Siapa Sangka

Hari ni 22/5/2010. Siapa sangka dah 11 tahun aku kenal Mr. Hubby. Dari seorang kawan biasa (1999 - kawan tingtong/sekepala). Hehehe..Pastu jadi kawan rapat, then jadi pasangan kekasih (cewahhh), jadi tunang dan akhirnya jadi suami ku yg terchenta.

Now he is father of my son. Tarikh ni la dia propose aku tu jd dia punya GF (hehehe mcm kelakar plak nak guna perkataan girlfriend tu). Aku ingat lg ayat dia ...
Dia: Mcm mana nyer kalau kawan jd couple?
Aku: Ermm..macam tak best la nanti kena control.
Dia: Yeker. So kita tak bleh la
Aku: (Dalam hati - biar betul dia nih, berani juga dia nih***)
Dia: Mcm mana?
Aku: Cubala. Tengok la kalau boleh, bolehlah kalau tak boleh tak boleh paksa.

Now i realize that he is the best for me. Now he is my husband, my best friend and he's still my lovely BF. He's always around me in every situation and always offer his shoulder for me to cry on.

Semoga hubungan kami akan berkekalan selama-lamanya dan mendapat berkat dariNya.

*** Karektor dan minat kami berbeza (e.g: dia pendiam aku sebaliknya), mungkin itu yang membuatkan kami tak jemu bersama. Terlalu banyak yang nak dikongsi bersama.



18 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hihi..romantikny.semoga kekal dunia akhirat ye

cemomoi said...

epi ending kasih membawa ke syurga

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

bahagianya...sye pon nak jugak macam ni..

M!Er4N said...

so romantik :)

✿nenek moden✿ said...

wahh..best nyeee...semoga berbahagia tau...

eLL said...

sugar2 kapas strawberry, Cik Z@i Pen@nG, cemomoi, cik aidacomei, M!Er4N,
tq kalian semua moga2 begitu lah hendaknya.. semoga kalian juga bahagia hendaknya

SwEetForEst said...

ohoooo..sweet terbalik plak..sweet pendiam..die sebalik nye..hehehe..

semge bahagia hingga akhir hayat yer..

^___^

NiZaM Limited said...

wahh...so sweet..
laki n pmpuan yg besfrend mksdnye mmg dah satu kepala..dah serasi.watpe jadi besfren lagi..kawen je la trus kan..;)

maCy said...

sesengat sweeet :D

Aisya said...

semoge berkekalan hbungan yg di bina..:)

Mommyyus said...

hehe.cute jew. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

eLL said...

sweetforest,nizam,macy,aisya,mommyyus - terima kasih atas doa semua. semoga korang semua pun sama juga kekal bahagia bersama pasangan & keluarga masing2. tp dlm setiap hubungan bergaduh2 kecik tu perkara biasa la. kalau tak gaduh boring juga. hehehe.

MiYOKO TACHIBANA said...

bestnye...semoga berpanjangan sampai kee hujung nyawa...

i always hope that my previous relationship last forever...tp, da takde jodoh.. :(

aril said...

harap kebahagiaan dan ke romentikan akan kekal sampai bila2..

s h e e said...

so sweet...semoga kekal n bahagia hingga hujung nyawa...amin...

Nur Hidayah Yahya said...

semoga berkekalan hubungan kak Ell dan suami sampai akhir hayat dan sampai syurga. amin...

eLL said...

miyoko - tq. sesuatu yg berlaku ada hikmahnyer. mana tahu yg terbaik sebenarnya ada di depan mata. akak doakan semoga kebahagian sentiasa menjadi milik awak.
aril/shee/nurhidayah - thanks atas doa adik2 sekalian. semoga kita semua mendapat kebahagian & keberkatanNya.

putrish said...

bestnyee :) ttbe terase kawen bley tak :P gatai! hahahaa