Sunday, May 9, 2010

Pemilik Bersama: Happy Birthday Paksu

Happy Birthday to my youngest brother (Mr. Johaimie a.k.a Paksu to azim).
Tahniah semoga panjang umur, murah rezeki, sihat tubuh badan & akal fikiran serta mendapat berkat dariNya.
Tahun ni hadiah yg istimewa mestila tawaran masuk ke IPTA kan. Hehehe.. Dah le rumah dengan tempat dia akan belajar tu sekangkang kera jer. Seronoknyer. Jeles pun ada (jelas sebab adik boleh duk rumah masa belajar). Tp kak dapat UUM pun oklah at least boleh juga balik rumah anytime bila free. Abang (Mr. Johaizal) la yg kesian dari umur 17 dah merantau ke KL sampai sekarang.
Kalau korang nak tau kitaorg 3 beradik. Kitaorg bahasakan diri Kakak, abang & adik. Even aku pun bila comunicate dgn Mr. Johaizal akan bahasakan diri dia abang dan dia pun akan bahasakan diri dia abang dengan aku. Hehehe..
To Mr. Johaimie (Adik) belajar rajin-rajin tau sampai ijazah tu dalam gengaman. Kitaorg semua sentiasa doakan adik berjaya dalam hidup & cita-cita adik. Another electric man in our house after Mr. Hubby.
Rindunya dengan adik. Miss u very much. Tak per cuti ari wesak kita jumpa. Pastu semua family akan berkampung kt rumah kitaorg pulak on 13/6/2010 untuk konvo abang. Waweee..boleh pujuk mak ngan ayah duk sini lama skit sebab adik daftar end of june.



5 comments:

Chaon Cornerz said...

tumpang sekaki.. nak wish besday jugak.. hepi besday Paksu..

a t t said...

nak wish jugak~~
hepy belated befday....

maCy said...

laa..paksu tu adik ke? ke macy sala phm..ulalala~

eLL said...

Pemilik Bersama:

chaon corners & att - thank you...

Macy - Ye..macy betul. paksu tu adik hehehe..adik bongsu..semenjak dah ada anak buah dah panggil dia paksu. dulu masa kecik2 panggil baby..kehkehkeh..pastu dah besar dia marah panggil baby sebab mana macho lelaki dipanggil baby.

mengenaldiri said...

Assalamualaikum..
nak wish jgk..
Selamat Hari Lahir pak su..
tahniah ye utk adik dpt u..
blaja rajin2..gembirakan ibu ayah..
=)