Thursday, May 6, 2010

5 comments:

Little buzz said...

biasanya klu jd camtu sbb kita ltak iklan lain, selain dari nuff nyer iklan..cam buzz hari tu, buzz letakkn iklan advertlets, trus tukar jd bukan ekskutif...snang cite, dh alang2 ell ditukarkan status camtu, msukkn trus advertlets gk..advertlets hari2 on, tkder tido2 cam nuff...

sweeTSour said...

xtau lah nk ckp sbb xpenah kena lg..

DaHLia said...

try anta ticket kat nuffnang tanya mengapa

Chaon Cornerz said...

slalu kalo jadi macam nie sebab ade letak iklan laen.. nuff tak bagi menduakan dia..

eLL said...

Little buzz : hehehe hati ku masih pada nuff yg satuu

sweeTSour: ni pon 1st time

DaHLia: dah antar dengan segera

Chaon Cornerz: aku letak pon iklan len..aku rasa blogger wat blogwalking pastu letak link kat shout mix.... aku rasa jerr hehehehe