Wednesday, May 12, 2010

Adakah Anda Percaya ?????

backlink

Boleh percaya ke mende nih??? Aku dpt kat blog uncle.... kalau betul lahhh...!!!
lagi pon x rugi cuba...

Meh baca cara-caranya

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. Tintalughahwi

2. Igauan

3. Ad-dai’

4. kakngah

5. zlh@n

6. LYAfrina

7. download mp3 percuma

8. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂

9.Cara hidup baru abad 21

10.Bila Aku Menulis Blog

11.~ApekpunyaBlog~

12: My Big Family & Friends

13. ABCMILO

14. uncle

15. eLL



PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125

Posisi no.7, Jumlah backlink=390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625







16 comments:

millo said...

apo bondo nih..x paham den :)

Chaon Cornerz said...

macam best je... nanti kalo menjadi bagitau la ye.. :)

Cik Z@i Pen@nG said...

errr...x bropa nk paham

eLL said...

millo, Cik Z@i Pen@nG: itu nama dia teknik backlink utk membolehkan trafik kita jadi sampai beribu2 lemon (hehehe betul ke).... sbb tu tajuk dia pon adakah anda percaya????
kalu betu ok kalau tak ko itu jerr...

Chaon Cornerz: sudah semestinya..sharing is caring huhuhu

Goldman said...

COD emas tulen 999.9 Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1380.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

maCy said...

maCy pnah bce ktne ea bnde ni..tp xwat pn.. cm ta phm j..ki3

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

huhu..lebih kurang macam perniagaan MLM la plak..hehe..

eLL said...

Goldman:????

maCy:saya pon camtu mula2..xpe cuba try test hahaha

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤
hahaha ye x ye jugak .. hehehe tp x kena bayar

Wan Botaq said...

apa fungsi backlink tu?

Cik Z@i Pen@nG said...

woho...ape2 pon tetap x paham...hik..

singgah blog sy ambik award ye...makaseh...

✿nenek moden✿ said...

tapi..xfaham..nak wat gak..

cemomoi said...

hoo ni macam program yang maasuk duit dalam akaun tu ke...

kEy said...

heh~
cmni bleh ek?
hehehe....~

SwEetForEst said...

cm nak terai je..

^___^

A f i q said...

biar betik?
dasat sungguh formula tuu...
hehe

buðak xnakaℓ said...

dah no 8 :)
jom cuba beramai²