Monday, June 14, 2010

12 comments:

aZr|n said...

memang betul la si apek tu. sblm nih kalau org tuduh dia amik dadah tak pernah ngaku. nah, dah kena tangkap pon. mmg takda pluang la nak deny dah.

sugar2 kapas strawberry said...

adoiiii..cmni ke nk bg contoh kt ank2 malaysia?

NaNaJoe said...

hurm..sungguh menyedihkan untuk industri hiburan kita..
artis makin rosak akhlak..

cemomoi said...

enta la kita dok sangat layan hiburan, sudah le orang kita ramai yang hancus artis yang dok jadi idola pon menambahkan lagi kesengsaraan bangsa

PUPUT said...

dulu minat sgt ngn apek ni..skg dah xbest..dulu dah siap kuar gmbar lg dia ngn ganja2nya..tp xngaku..skg kena lg..adeiii...

eLL said...

aZr|n: sepandai2 tupai melompat.... huhuhu
sugar2 kapas strawberry, cemomoi: Itu la pasalnya,, x leh wat contonh langsung

NaNaJoe:dah nama pon artis NaNa..

PUPUT: saya pon sama.. lawak dia dh mcm lawak org x berapa cerdik ....

Azie said...

memang sah dia>Siful Apek! sy dh tngok video dia wat demo hisap benda haram 2 kat you tube... memang jelas muka dia!

dlu minat gle kt dia ni... skung... hemm.. hampeh!

mahira oya said...

siap berpesta..cam hape jer..

perondajaketbiru74 said...

memang sah apek...dlm star paper dah sebut nama die.....mmg dulu penah kuar gambar die tgh stim tp die tk ngaku die ckp tu dia hisap sisha....

sweeTSour said...

berlakon dah best tp sayang dok layan dadah lak..wosak2..

maisyah said...

alamak...
sygnya...napala dia buat camtu?

eLL said...

tak tau la maisyah. nak mencuba kot..