Wednesday, June 30, 2010

Apsal jadi cam ni????

Aku dengan penuh semangat nak blogwalking pagi ni... tapi malang sekali aku x dpt berbuat demikian...
ni mesti kijer amal network team ni blok instant message, hampessss .. siap korang jap lagi

kalau aku jln2 kat blog korang ... shout box@cbox korang mesti jadi cam ni..x leh nak tinggalkan jejak....

Photobucket why

Apa la nasib blog aku nihhh huhuhuhu






2 comments:

cemomoi said...

blog goblog ke? takpe jap lagik hilang le sengal dia tu

IMAN'S UMI said...

Ha'a..kt blog sy sendiri td pun camtu gak...skrg dh ok. Server blom bgn kot td..kekeke