Monday, April 26, 2010

5-FIVE-KHAMSAH.



Award ke 2






Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni

award ini diberi kepade saya oleh ...Zana



5 nama samaran kamu
:
  • Azmi
  • Mi
  • Mi-Lah (time belajar dulu )
  • Abg Bo (sbb pale sentiasa xde rambut cukur 1-2 minggu sekali)
  • eLL ( yg ni di alam siber jer)

5 tarikh penting dalam hidup kamu
  • 10 April
  • 9 Feb
  • 2 Jun
  • 12 July
  • 22 Oct


5 pekara yang kamu buat semalam:
  • bgn tido
  • dtg kijer
  • on9
  • makan
  • balik kijer


5 perkara yang buat kamu gembira
  • lepak umah ngan family
  • balik kampung
  • tgk anak aku membesar ngan sihat
  • berbakti kat org yg masih ada
  • nek gaji


5 drama/filem kegemaran kamu:

  • Lord of the Ring
  • Harry Potter
  • Csi:Miami/NY
  • Korean/Japanese Movies
  • Japan anime ( naruto, Fullmetal Alchemist n bla bla bla)

5 hobi kamu:
  • memancing... ( lama x buat xde masa huhuhu )
  • jln2 ngan family
  • tgk movie/anime
  • lepak umah
  • godek2 keta

5 orang yang kamu suka/sayang:
  • Johana Binti Johari
  • Muhammad Aly Azim
  • Family
  • kwn2 sekolah
  • kwn2 bloggerm ( all of u the best)

5 tempat percutian idaman kamu:
  • Japan sbb maju sgt
  • korea pon maju jugak tp kos tinngi
  • switzerland chantek sgt
  • new zealand sbb lokasi Load Of the rings
  • Makkah idaman semua umat islam

5 sebab kamu jawab soklan ni:
  • di tag
  • dpt award
  • n3 baru
  • terima kasih ada yg sudi singgah blog aku
  • ermmm di tag lagi ( no idea hahahhaa)

5 orang yang kamu nak tag





3 comments:

maCy said...

maCy da wat kat sini..
huhu

http://cahaya-humaira.blogspot.com/2010/04/hutang-tag-3-1.html

tapi trnslate bahase ;p

Chaon Cornerz said...

huhhu.. nanti dah buat Cha'on bagi tau..

Fieza Story said...

azmi sy nak buat nie nget2..