Tuesday, October 16, 2012

KFC zinger double down







Korang dah pernah cuba?
Siapa2 yang suka makan ayam goreng mesti akan suka
Tapi aku kurang suka, aku lg suka zinger burger yang ada roti tu
Minggu lepas masa balik dari kelas
Kelam kabut aku nak bersilat di dapur untuk prepare dinner
Tetiba ayah Azim cakap tak payah masak kita makan KFC nak dak?
Aku ni kalau makan semua ok jer tambah pulak orang belanja mesti nak
Take away jer, makan kat rumah la best sebab boleh makan dengan santai sambil bergolek2 depan TV
Punya tamak beli sorang satu
Baru makan setengah dah pandang memandang
Boleh pulak pegi ambil roti
Lepas makan terus pening..Huhuhu
Kesimpulannya lepas ni kalau nak beli, sila beli satu dan kita berkongsi yer
Kongsi boleh berjimat dan menambahkan kasih sayang 
Boleh kesitu pegi nyer
Tapi pada yang memang suka makan ayam goreng 
Mungkin ini menu yang sepatutnya menjadi pilihan anda




8 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lom cuba lg..
ala, terliur daa...
dahla pose arini.. huhuhu

Nens Collection said...

x pernah try lg...
hehe,tp ramai kawan ckp muak..

Noor said...

blum cuba lagi..huhu..tgk rupa cm sedap je kan?

s h a said...

sy dah cuba...boleh tahan besh...memang sesuai untuk sape2 yg ske ayam :)

Mummy Chubby said...

Belum ada kekuatan nak mencuba..tgk adik2 mkn cam sedap tapi xde selera tgk.hi hi hi

eLL said...

leily: alamak..nnt beli buat menu berbuka yer :)

nens: saya pun berpendapat agak muak, mungkin sbb byk sgt kot. lg satu rasa dia terlebih masin.

noor: nnt kalau ada peluang cubalah rasa. kalau pengemar ayam goreng seorang boleh habis.

sha: ya, mmg utk pengemar ayam..:)

mummy: nnt kalau beli boleh share dgn cik khaleesa. saya cuba ni pun secara tak sengaja sbb ada org belikan.

caliph shuriken said...

sy lebih prefer mamam kt mcD.. tingin laa nk try samurai burger, huh...

eLL said...

caliph: kalau burger McD mmg sedap lg..