Friday, January 22, 2010

Pemilik Bersama - Mak Ayah Dah Pandai Tengok Blog & Facebook

Semalam balik dari keja call mak. Macam biasala tanya mak buat pa? Tau apa mak jawab? Mak tengok gambaq azim. Aku pun okla. Pastu mak habaq, ni dok tengok gambaq azim dalam blog. Mak ngan ayah tengok blog? Wahhh...satu perkembangan menarik. Best..best..syoknyer. Nanti senangla kalau nak tunjuk gambar ker, apa ker. Bleh habaq kat mak..mak tengokla gambaq baru dalam blog. Kalau mak tau tengok blog mesti mak tengok Facebook juga. Hehehehe. Yelah mana boleh mak ngan ayah ketinggalan kan. Kawan2 ramai yg tau dan bercakap pasal FB dan blog. Mak ngan ayah pun selalu tengok kami duk mengadap FB ngan blog ni. Blog kitaorg pun kawan ayah yang habaq. Kehkehkeh...

Ni tak lain dan tak bukan cikgu dia ialah Mr. Johaimie. Mr. Johaimie la yang dok ajaq pasai blog dan FB ni..This is our youngers brother. La ni duk tunggu result SPM. Ni juga merangkap penyelenggara website & blog ayah. Ni merangkap PA ayah la. Adik adik sambung belajaq rekemen la kak jd PA ayah tau. Gaji boleh dirunding.

Learning is acquiring new knowledge, behaviors, skills, values, preferences or understanding, and may involve synthesizing different types of information - source wikipedia




5 comments:

Kyuubi_85 said...

weh, haha... ada eke mcm tu... tapi bagus gak kan? :D

eLL said...

PEMILIK BERSAMA: gaji tak kisah boleh dirunding asalkan tempat tinggal dan makan minum kami sekeluarga disediakan..bolehkan gitu

Mohd Fahmi bin Hussain said...

sbr jer..t dpt la jmpe 2..
x pn tepon jer utk mngubat ridu tu..
:)

eLL said...

PEMILIK BERSAMA: tipon jela pengubat rindu dan update situasi terkini kita diperantauan.

cara-blog said...

thanks bro for this information =p