Thursday, June 2, 2011

Our AnniversarySedar tak sedar dah 6 tahun kami kawin. Banyak suka duka yang telah kami kongsi bersama-sama. Suka dan duka yang menambahkan nilai kasih sayang kami.
Kawan-kawan asyik tanya bila nak tambah sorang lagi? InsyaAllah kalau ada rezeki memang la nak, nanti kami berusaha kearah itu. Doakan kami yer..Hihihi..
Harapan dan doa kami, semoga ikatan perkahwinan ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat di samping anak-anak yang soleh dan solehahan, disamping keluarga tersayang.
2 Jun 2011 - adalah tahun ke-6 kami sah menjadi suami isteri
22 Mei 2011 - merupakan tahun ke-12 kami berkenalan. lamakan kalau dilihat dari angkanya.
Tapi hubungan ini dirasakan masih seperti baru sahaja. Hubungan ini masih seperti dahulu. Ada tawa, ada tangis dan ada pertelingkahan kecil yang mewarnai dan menjadikan hubungan ini cukup indah.
Dia sentiasa ada apabila aku perlukan dia. Dan aku pasti ada pada saat dia perlukan aku. Kenangan yang paling tak boleh kami lupakan adalah semasa aku tengah sarat mengandung 7 bulan, Mr Hubby terpaksa menjalani emercency operation sebab apendiks. Betul-betul menguji kami. Hanya kami berdua, keluarga jauh di kampung. Hanya tuhan saja yang tahu perasaan ini bila menanti di luar bilik pembedahan (OT). Bila keluar ja dari OT dia terus mencari aku. Sebab dia tahu aku pasti setia menanti. Kejadian yang sama semasa aku terpaksa menjalani pembedahan untuk melahirkan Azim. Selesai saja pembedahan terus aku memaklumkan pada nurse supaya memanggil suami aku di luar. Aku tak nampak dia tapi aku pasti dia ada menanti. Dari depan bilik OT itu aku melambai dan seperti yang dijangka dia hadir di depan aku.
Harapan dan doa kami semoga perkahwinan ini terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat kami. Semoga dikurniakan anak yang soleh dan solehan yang sentiasa mendoakan kesejahteraan dan keselamatan kami.

No comments: