Wednesday, February 9, 2011

Pemilik Bersama: 32 - 9/2/2011

Sekejap jer masa berjalan. Bangun pagi no umur aku dah 32 tahun. Pantas betul masa berjalan. Aku tak percaya umur aku dah 32. Hahaha.. Betul ker ni? Macam tak percaya..Perasaan betul aku nihh..

Harapan dan impian aku masih sama. Semoga amalan ibadat aku dan kematangan aku bertambah seiring dengan usia aku. Sekurang2 lebih baik dari semalam. Semoga aku dikurniakan umur yang panjang dan kesihatan yang terbaik di samping keluarga tersayang.

Diusia 32 ni, aku betul2 bersyukur kerana dikurniakan Allah kehidupan yang baik bersama2 keluarga tersayang.

Hadiah? Adalah (hehehe..) tapi dalam family aku tak diterapkan budaya macam tu. Kami cuma akan keluar makan bersama2. Aku dah celebrate birthday aku in advance masa cuti chinese new year aritu dgn family kt kg.

Orang yang mula2 wish aku adalah Mr. Hubby. Then family and friends. Masuk pejabat, bos mula2 wish (yelah diaorg tahukan birthday setiap staff - tq to ms. naimah & b-ha). Then kawan2 pejabat wish. Aku tgk kt wall FB pun ramai yg wish tp aku belum berkesempatan nak reply. Thanks to all.

Psstt: Dah tuakan..Hehehe tp rasa macam tak berapa matang lg. Why? When? How?

3 comments: