Tuesday, July 20, 2010

Syukur...


Hari ni baru aku berkesempatan "menampal" satu n3..
semalam aku g klinik check up Azim, utk tgk mcm mana keadaan dia... sbb dr pakar ( masa kat kampung) yg rawat Azim suruh g follow up kat sini.. Dr tu ckp dah ok dah cuma habiskan ubat yg ada sbb kahak dia ada skit lg...
Lega aku.. dengar Dr cakap cam tu... Ibu bapa mana yg x suka tgk anak dia sihat...
mudah mudahan lepas Azim akan terus membersar ngan sihat. xmo x sihat lagi

PMC putra medical center
Ini la hospital yg kita org bwk Azim masa kat kampung ...

Korang tgk bebetul nama dia........ hehehehehe sama lak ngan blog aku nihhh....
dan yg paling aku suka tgk.. adalah alamat dia









2 comments:

IMAN'S UMI said...

yela, PMC

BezBuddy said...

ahahla same...hehe...alhamdulilah anak akak dh siht :D