Sunday, August 5, 2012

Semoga Ramadhan Kali Ini Lebih Bermakna



Salam Ramadhan untuk kawan-kawan yang beragama Islam semua. Masih ada baki 15 hari lagi untuk kita menikmati dan menghayati Ramadhan untuk tahun ini.

Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna untuk kita semua. Tak terlambat lagikan untuk aku wish korang semua. Kalau ada salah silap ayat tertaip di blog ini harap dimaafkan yer.

Tahun ni Ramadhan aku agak sibuk sikit. Kebetulan bapa mertua pulak kurang sihat bermula dari hari kedua Ramadhan, jadi kami agak banyak kali juga berulang alik ke Balik Pulau. Dengan rumah pun tak kemas habis. Rasa macam dah tak tau nak kemas. Macam nak buang semua barang jer beli baru (ehhh...laki kau tu jutawan ker? kahkahkah. mau kena sound 100 hari 100 malam kalau bagi idea macam tukan). Proposal dah 90% siap, tajuk di tukar oleh supervisor pada saat akhir. Ada sebab dan rezeki juga di atas pertukaran tajuk ini. Itu nanti-nantilah aku citer ya.

Macam mana dengan Ramadhan korang?







2 comments:

tirahzairi said...

rasa mcm ramadhan taun no kosong la...xtaw npe...mungkin tirah xhayati betul2...huhu...jom gunakan malam2 terakhir dgn baik...I'Allah...ameeeen

buatbest said...

semoga ramadhan nie memberi berkat hendaknya..~