Tuesday, January 11, 2011

Pemilik Bersama: Cinta Hati Kami

Sekejap jer masa berlalu, dah masuk setahun setengah usia budak bushuk ibu dan ayah ni. Muhammad Aly Azim. Inilah buah hati kami. Dah kena antar gi school (taska..hehehe) dah budak bushuk ni. Sekarang dah good boy bila ibu dan ayah antar gi school.
Azim buat aku rasa bahagia, suka, riang, sedih, syahdu, marah dan geram.

Bahagia : bila aku adalah ibu kepada budak bushuk ini.
: pertama kali cium dia selepas dilahirkan
: bila aku menyusu dia.
Suka : bila tengok keletah budak bushuk ibu.
Riang : bila budak buchuk ibu ketawa dan senang hati.
Sedih : bila budak bushuk tak sihat
: bila budak bushuk menangis
Syahdu : bila ibu balik keja lewat budak bushuk tunggu ibu depan pintu taska sampai
tertido, kerana inilah ibu setiap hari cuba siapkan keje secepat mungkin.
ibu nak balik awal ambik anak ibu.
Marah : bila budak buchuk buat perangai
Geram : bila budak bushuk buat main-main dengan ibu. bila budak bushuk nak kt ayah
saja.



9 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

budak bushuk ni pasti comel n manje,,,,

eLL said...

hahaha..sudah pasti...

Mawar Merah said...

MM slalu berangan nak anak cpt2. tp blum ada rezeki. Doakan MM ye (^.^)

eLL said...

akak doakan semoga MM cepat dan dipermudahkan yer utk dapat anak..so skrg rileks & enjoy..jgn fikir2 sgt..

ben said...

hehe..cutenyer...

eLL said...

;)

KELI OH KELI said...

cute entry nie.... :)

CIK CIRA said...

tak sabar plak nak kawin..

btw..thanz dtg blog sy...sy da follow awk

eLL said...

keli oh keli: tq..dah follow u..
cik cira: student kena abis blajar dulu baru leh kawen..hehehe..dah follow balik..